Steun Ons

 

Omdat wij geen subsidies ontvangen en ons team alleen maar uit vrijwilligers bestaat zijn wij afhankelijk van leden, giften en sponsoren.

 

Het ophalen en vervoeren van zieke/gewonde of overleden dieren kost geld. Dankzij uw steun kunnen wij dieren helpen! Helpt u ons mee?

 

 

U kunt ons op vele manieren steunen:

 1. Door lid te worden van onze vereniging en hiermee ons werk voor dieren jaarlijks te ondersteunen
 2. Door een éénmalige gift of donatie te doen
 3. Door ons op te nemen in uw testament
 4. Door u op te geven als vrijwilliger
 5. Meespelen met de Vriendenloterij

 

1. Lid worden

Voor slechts € 17,50 per jaar bent u lid van onze vereniging. U ontvangt dan onze (digitale) nieuwsbrief. Bovendien profiteert u als lid van de lagere tarieven voor de vervoerskosten van uw geliefde huisdier binnen onze regio. Zo betaalt u als lid voor een rit met de dierenambulance € 17,50 (wij brengen u dan uiteraard ook weer thuis). Is de rit verspreid over twee dagen, dan betaalt u 2x het tarief. Niet-leden betalen voor een rit € 30,-. Dus het is zeker de moeite waard om lid te worden. U kunt lid worden door hier te klikken.

 

2. Eenmalige gift/ donatie

Door een éénmalige gift te storten op ons bankrekeningnummer NL26ABNA0503283428 ten name van “Vereniging Dierenambulance Rotterdam” te Spijkenisse.

 

3. Legaat testament

Wanneer de zorg voor dieren een belangrijk doel voor u is en u wilt dit ook laten voortleven als u er zelf niet meer bent kunt u onze vereniging opnemen in uw testament. U kunt ons opnemen als erfgenaam of bijvoorbeeld een vast geldbedrag, legaat nalaten.
Het geld wat wij ontvangen wordt gebruikt om de kosten te dekken waar wij als organisatie mee hebben te maken.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • het aanschaffen en onderhouden van ambulances
 • het operationeel houden van de meldkamer, telefoonkosten
 • het opleiden van vrijwilligers
 • materiaal om dieren te redden (werkmateriaal, verbandmiddelen, brancards en transportmiddelen)
 • onderhoud van de gebouwen en het terrein
 • vergunningen, verzekeringen en brandstof

4. Vrijwilliger worden

Als vrijwilliger kunt u het verschil maken! Als centralist(e) op onze meldkamer of als chauffeur/bijrijder op onze ambulance. Ons enthousiaste team van vrijwilligers staat 24 uur per dag klaar om hulp te bieden aan zieke, gewonde en overleden (huis) dieren. Zij krijgen hiervoor een opleiding en worden begeleid. Heeft u misschien wat tijd over, wilt u nuttig werk doen voor de dieren in nood en lijkt het u leuk ons team te komen versterken? Kijk dan bij “Vrijwilligers” en meld u aan!

5. Meespelen met de Vriendenloterij

Vriendenloterij Deelnemers aan de Vriendenloterij die Vereniging Dierenambulance Rotterdam opgeven als hun ‘goede doel’ dragen een belangrijk steentje bij aan het versterken van onze vereniging. De helft van de aanschaf van een lot komt rechtstreeks ten goede aan onze vereniging. Hiermee kunnen wij allerlei hulpmiddelen aanschaffen voor in de ambulances, dieren zonder portemonnee ook blijven helpen maar ook onze vrijwilligers actief laten deelnemen aan trainingen en cursussen. Wenst u ook een lot aan te schaffen, druk dan op onderstaand logo en geef uw vriendschap aan Vereniging Dierenambulance Rotterdam (DAR)!.

Het is ook mogelijk om het goede doel bij uw huidige lot(en) te wijzigen door te bellen met onze Vriendenloterij Ledenservice via 088 – 020 1020. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag zij wij telefonisch bereikbaar tussen 10.00 uur en 16.30 uur.

Door op onderstaande knop in te klikken komt u op de aanmeldingspagina van de Vriendenloterij.  Afbeeldingsresultaat voor vriendenloterij

Ja, ik koop loten

 

 

Spaaractie Stichting Specsavers Steunt

De Stichting steunt in 2019 weer goede doelen, liefdadigheidsinstellingen, verenigingen of andere organisaties die de lokale samenleving ten goede komen en het lokale belang dienen. Een van de organisaties die in 2019 zal worden gesteund is: Vereniging Dierenambulance Rotterdam (DAR).

Start spaarronde
Vanaf 1 januari 2019 gaat uw lokale Specsavers-winkel een jaar lang sparen voor Vereniging Dierenambulance Rotterdam (DAR). Voor elke klant die een bril of hoortoestel koopt, doneert de winkel een vast bedrag aan Stichting Specsavers Steunt. De negende spaarronde loopt tot en met 31 december 2019. Pas in 2020 is de opbrengst voor Vereniging Dierenambulance Rotterdam (DAR) bekend.

Dus heeft u een bril of hoortoestel nodig en u heeft een hart voor dieren koop het dan bij:

 

DAR Dierenambulance is een officiële ANBI instelling

Wanneer u een periodieke gift, schenking aan een instelling met een ANBI keurmerk doet mag u deze uitgaven onder bepaalde voorwaarden aftrekken.

Een ANBI instelling kan gebruik maken van bepaalde belastingvoordelen bij het ontvangen van giften, schenkingen en legaten. De voorwaarde van de belastingdienst is dat de ANBI instelling zich voor minstens 90 procent inzet voor het algemeen nut.

Vereniging Dierenambulance Rotterdam is al sinds 01 januari 2008 een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Ons Anbi RSIN nr: 006898014 (klik op het nummer voor een check bij de belastingdienst/ANBI-instellingen).

Voor meer informatie over de belastingvoordelen van het schenken van een éénmalige-of periodieke gift aan een ANBI instelling klik hier.

Share This