Opvang voor maximaal 24 uur weer terug op de Korperweg 🚑🐾😺

Lieve “dier”bare mensen,
Wij willen graag het goede nieuws met jullie allemaal delen.
Wat zijn we blij en wat worden we hier gelukkig van. Nog veel belangrijker, wat fijn dat gevonden huisdieren in Rotterdam weer wat minder lang in de “autorit-stress” en angst hoeven te zitten als ze verdwaald zijn ! ! !
En lukt het om binnen 24 uur de eigenaar te vinden dan is het ophalen van onze lieve huisdieren in Rotterdam zelf een stuk prettiger en zijn eigenaar en dier een stuk sneller weer gelukkig bij elkaar 😊
Vereniging Dierenambulance Rotterdam aan de Korperweg in Rotterdam heeft nu, naast de 2 honden kennels, opvang mogelijkheid voor maar liefst 6 katten, mede mogelijk gemaakt door Stichting Dierenlot.
Zo blij met deze lieve mensen, dank jullie wel voor het helpen creëren van onze “24 uurs-opvang” 😻

Sinds het droevige nieuws van het gesloten dierenasiel in Rotterdam was de aangewezen opvang overdag erg ver rijden (Spijkenisse of Gouda) voor een dier wat toch al in stress is of wagenziek.
S’nachts was er voor onze ambulance in die asielen geen toegang maar konden we gelukkig bij Louterbloemen in Dordrecht terecht. 🙏😊

Vanaf nu is er weer een mogelijkheid om het diertje even onder te brengen in Rotterdam zodat er binnen 24 uur gezocht kan worden naar de eigenaar en ze snel herenigd kunnen worden.
Lukt dit niet dan wordt het diertje alsnog naar het asiel waar een plekje voor hem/haar is getransporteerd.
Het overbrengen kan dan op een goede gecoördineerde wijze en er hoeft niet, met het gevonden diertje in de ambulance, onnodig heen en weer tussen asielen gereden te worden.

Vaak is ook de angst van verdwaald zijn dan al een stuk minder of over en heeft het dier al de lieve verzorging en aandacht, met lieve geruststellende woorden en daden, van onze vrijwilligers gehad.

Onze dank is groot aan het Dierenzorgcentrum Louterbloemen in Dordrecht, voor het opvangen van de gevonden diertjes die we voorheen s’nachts ophaalden, geweldige samenwerking en gewoonweg kanjers deze lieve mensen 😻
En natuurlijk niet te vergeten de lieve mensen van Stichting Zwerfkatten in Rotterdam die de gevonden zwerfkatten helpen en opvangen.

Share This