12-8-2019 

Allereerst 🥳🤩 Ja !!! 

Het is echt waar….. ja echt 

Wat een prachtig mooi nieuws is dit 🙏💜 

Het is feest bij Vereniging Dierenambulance Rotterdam ! Waarom? 

Wij zijn De Club Van De Week 

@vriendenloterij 

VriendenLoterij 

We hebben een fantastische prijs mogen ontvangen!!! €10.000 en allemaal dankzij

#echtevrienden 

#clubvandeweek 

Dank jullie wel…. 💜🥺🥰😍😘 

Alle lieve deelnemers van de Vriendenloterij hebben dit mogelijk gemaakt
en nu kunnen we zeker binnenkort een 2e eigen ambulance 
🚑 aanschaffen
ongelooflijk dit! 

Zo lief en zo dankbaar De mooie foto’s zijn gemaakt door Wendy van Bree 

😊🙏 dank je wel

     

Over Club van de Week
Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: Verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.

De komende acht maanden wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week’ en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren. Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk.

Bij de VriendenLoterij is je mobiele telefoonnummer je lotnummer. Deelnemers maken met hun mobiele telefoonnummer maandelijks kans op meer dan honderdduizend prijzen en hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen. Inmiddels spelen ruim 540.000 deelnemers mee voor 48 goede doelen en ruim 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim 907 miljoen euro aan goede doelen geschonken. Organisaties zoals KWF KankerbestrijdingFonds Gehandicaptensport,  HartstichtingNationaal Fonds Kinderhulp en Nationaal Ouderenfonds ontvangen jaarlijks een bijdrage.

 

 

Share This